Ile kosztuje regeneracja pompy wtryskowej t25

Czy ta opinia była pomocna? Regeneracja pompy wtryskowej - temat rzeka :D aczkolwiek ja zapłaciłem nie tak dawno coś koło 4 stówek.

Pompa wtryskowa paliwa T po regeneracji na wymianę

Mnie akurat regeneracja pompy kosztowała więcej niż zł, ale jestem bardzo zadowolony z efektów! Strona główna Galeria Praca Cennik Kontakt. Regenerujemy i sprzedajemy wtryskiwacze Dostępne od ręki Wysyłka w 24h.

Cena regeneracji pompy wtryskowej Common Rail może zaczynać się od kilkuset złotych, ale może również przekroczyć tysiąc złotych w przypadku bardziej skomplikowanych napraw. Cena ta może również różnić się w zależności od miejsca, w którym jest wykonywana regeneracja.

Strona Głowna Aktualności Ile kosztuje regeneracja pompy wtryskowej? Dostępne od ręki Atrakcyjne ceny. Ile kosztuje naprawa układu wtryskowego? Naprawa i regeneracja pomp wtryskowych — Bosch Regeneracja pomp wtryskowych Bosch jest skutecznym sposobem przywracania jej zupełnej sprawności.

Temat ogłoszeń: pompa wtryskowa t Kategorie Wszystkie kategorie Biznes i Przemysł Rolnictwo. Lokalizacja Region - wszystkie - dolnośląskie kujawsko-pomorskie lubelskie lubuskie łódzkie małopolskie mazowieckie opolskie podkarpackie podlaskie pomorskie śląskie świętokrzyskie warmińsko-mazurskie wielkopolskie zachodniopomorskie.

Wszystkie ogłoszenia Prywatne Firmowe. Pokaż wszystkie filtry. Filtrowanie Pokaż tylko Zweryfikowana firma. Partner Premium. Dodatkowe wyposażenie 81 Karoseria i oblachowanie Mechanizm kierowniczy Most napędowy przedni Oś przednia 65 Silnik Skrzynia pośrednia 43 Skrzynia przekładniowa Sprzęgło 76 Tylny most 46 Układ chłodzenia silnika Układ elektryczny Układ hamulcowy Układ hydrauliczny Układ paliwowy 96 Układ pneumatyczny 33 Zawieszenie narzędzi Dodatkowe wyposażenie 16 Karoseria i oblachowanie 3 Mechanizm kierowniczy 31 Most napędowy przedni 17 Silnik Skrzynia pośrednia 3 Skrzynia przekładniowa 47 Sprzęgło 31 Tylny most 13 Układ chłodzenia silnika 14 Układ elektryczny 64 Układ hamulcowy 13 Układ hydrauliczny 40 Układ paliwowy 22 Układ pneumatyczny 4 Zawieszenie narzędzi Nowe pompy wtryskowe 14 Pompy wtryskowe po generalnym remoncie Jeśli mamy dobrą pompkę zasilającą i pompę wtryskowąto but w podłogę, chwile pokręcić i zapali, potrzymać na obrotach i sam się odpowietrzy.

Po jakimś czasie problem będzie się pogłębiać: Ciągnik zapowietrza się: po tygodniu, po 3 dniach, po 1 dniu, aż w końcu co zgasimy silnik, to się zapowietrzy. Wymiana zaworka nie jest trudna, tylko trzeba dać nowe 3 podkładki.

• POMPA WTRYSKOWA T25 REGENERACJA
  • pompa wtryskowa t 25 -
  • Pompa wtryskowa paliwa T po regeneracji bez zdania
  • Prawdopodobnie przyczyną był filtr paliwa ale jeszcze się okaże. Założyłem dopiero co tę pompę. Nie chcę zwiększać dawki przeciwnie chcę zmniejszyć bo strasznie na tej pompie kopci na czarno. Może jest tylko dawka za duża a może sekcja do wymiany chcę sprawdzić.

Wymiana sekcji pompy wtryskowej T25

Silnik T zwłaszcza z nową pompą nie powinien po rozgrzaniu wogóle kopcić. Jeśli kopci to albo jest źle ustawiony kąt wyprzedzenia wtrysku albo dalej jest uszkodzona pompa. Zresztą kąt wyprzedzenia wtrysku też powinien być ustawiony w takiej pompie już u pompiarza więc to też by była wina pompy. Może być jeszcze zacięty odśrodkowy regulator obrotów - mało prawdopodobne w nowej pompie ale jeśli np pompa stała długo gdzieś w magazynie, a na dodatek wyciekł z niej olej to po kilku latach mechanizm może być już uszkodzony.

Regeneracja pomp wtryskowych

Wtryskiwacze też raczej nie, bo dym nie byłby czarny a raczej jakiś szary. Więc stawiam na pompę, ale na odległość ciężko coś powiedzieć. Nie jasno napisałem. Pompa jest stara nawet nie po regenereacji. A kopci na czarno tylko jak się doda gaz gwałtownie ale to jest mocne kopcenie. Nawet jak jest zimny i chodzi to dymu nie widać tylko w czasie jak się doda gaz.

Nie jest to normalne poprostu nie daje rady spalić tego paliwa. Wtryski sprawdzane nie dawno i wymienione końcówki. Bardzo dobrze zapala na tej pompie w mrozy dlatego też ją założyłem.

• ile kosztuje regeneracja pompy wtryskowej t25
  • No to czym się martwisz. Ma dobrą dawkę, jest mocny, dobrze zapala, a to świadczy też o dobrej regulacji, bo jak się źle ustawi, to albo będzie go cofało przy zapalaniu, albo nie będzie miał chęci załapać obrotów.

Pompa wtryskowa paliwa T po regeneracji na wymianę

Jeśli przy dodawaniu "gazu" mocno kopci na czarno to masz niestety już zacięty odśrodkowy regulator obrotów, który właśnie zapobiega podawaniu zbyt dużej dawki paliwa do wtryskiwaczy. Niestety jest potrzebny remont pompy, a przynajmniej tego regulatora. Mogą się też zdarzyć przy zaciętym regulatorze różne hece ze zbyt dużymi obrotami i brakiem sterowania "gazem".

Silnik może zacząć żyć własnym życiem. Przy dobrze wyregulowanej i sprawnej pompie i na rozgrzanym silniku nie powinno być widać dymu, a już na pewno czarnego nawet podczas ostrego dodawania gazu. Do każdej zakupionej pompy dołączana jest karta gwarancyjna z numerami wydanej pompy. Od zdawanej pompy należy zdemontować i zostawić:.

Nasze pompy na wymianę wysyłane są bez tych elementów, klient przekręca je od swojej pompy. Istnieje możliwość zakupu nowych wyżej wymienionych elementów.